Consultant

(Fulltime/ 32 uur)

De functie

Spreekt werken in een maatschappelijk verantwoorde onderneming jou aan? Heb je affiniteit met het domein zorg en hulpverlening?  Wil jij ruimte om je werk te kunnen doen zoals jij dat het liefst inricht? Word je blij van nieuwe initiatieven?

Wat kan je van je baan verwachten?

Als Consultant geef je invulling aan een afwisselende rol. Het is misschien niet de standaard functie die je gewend bent, maar je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor terug.

Jij wordt onderdeel van een team van consultants dat samen met andere teams, waaronder het Productenteam en het Servicedeskteam, klanten van start tot finish bedient met technische oplossingen. Hierbij kan je denken aan; projectmanagement, accountmanagement, het organiseren van bijeenkomsten en het ontwikkelen en verzorgen van trainingen.

Wat kan je van ons verwachten?

Het CPI is een jonge en maatschappelijk betrokken organisatie. Op ons kantoor heerst een collegiale en informele sfeer, waarin samenwerking onderling én vooral met onze klanten centraal staat. Onze organisatie is continu in ontwikkeling. Dat betekent dat er steeds nieuwe producten bijkomen en de bestaande producten worden doorontwikkeld. Een afwisselende werkomgeving dus. Bij CPI vinden we het belangrijk dat je lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! Wij bieden een goed salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Ook is er ruimte voor individuele ontwikkeling.

Informatie over ons bedrijf, ons team en onze producten vind je op www.publiekeinnovatie.nl.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt een sterke affiniteit met zorg en hulpverlening, ervaring binnen het vakgebied volwassenen en/of jeugd en kennis van de sociale kaart.

Je bent in staat om goed zelfstandig te werken en zoekt proactief verbinding met collega’s en klanten. Daarnaast vind je het leuk om trainingen te verzorgen en mensen te inspireren. Je kan goed schakelen tussen verschillende projecten/werkzaamheden, bent innovatief en bent in staat om te achterhalen wat de klant nodig heeft. Daarnaast vind je het leuk om te reizen door het hele land!

Interesse?

Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV met je motivatiebrief naar CPI, ter attentie van Alia Ouaalit; email: Alia@publiekeinnovatie.nl. Heb je vragen? Bel gerust of stuur een berichtje naar: 06-15059432 en/of kijk je op onze website: www.publiekeinnovatie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.