Anouk Gommans

Directeur CPI

Ik werk graag aan resultaatgerichte initiatieven en projecten, waarbij samenwerking centraal staat. Bij het CPI worden verschillende innovaties, plannen en ideeën voortgebracht!

Mijn achtergrond bestaat uit Bedrijfskundig Management en HRM. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als directeur/manager van organisaties met een maatschappelijke doelstelling, waarvan de laatste 5 jaar als directeur van MULTIsignaal en sinds mei 2014 als directeur van het CPI. Wij werken in verschillende teams en samenstellingen en zijn allen gericht op (door)ontwikkeling, zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers en daarmee het CPI!

anouk@publiekeinnovatie.nl
Marianne van Heemst

Marianne van Heemst

Officemanager

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij het CPI als officemanager. Naast de gebruikelijke kantoor- en personeelswerkzaamheden verzorg ik de website en de nieuwsbrieven.

Bij het CPI werken wij voortdurend aan nieuwe projecten. Dat maakt het werk heel gevarieerd. Het éne moment ben je aan het brainstormen over een nieuwe applicatie, het volgende organiseer je een bijeenkomst voor de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal. We werken met een kleine groep enthousiaste collega’s, waardoor iedereen erg betrokken is. Samen proberen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij, dat maakt het voor mij bijzonder.

marianne@publiekeinnovatie.nl
Marcel Zwager

Marcel Zwager

Helpdeskmanager

Als Helpdeskmanager ben ik verantwoordelijk voor de helpdeskafdeling en aansturing hiervan. Goede service vinden wij belangrijk, daarmee dragen wij bij aan een positieve beleving van onze producten.

Ik rapporteer aan de klanten over de gemaakte afspraken over de te leveren diensten en producten (SLA).  Om de kwaliteit te waarborgen ben ik constant op zoek naar manieren om onze producten & diensten blijvend te optimaliseren.

Ik werk graag bij het CPI vanwege de fijne werksfeer, diversiteit aan klanten, verschillende producten (met een maatschappelijk belang), het altijd willen leveren van kwaliteit en een goede dienstverlening!

marcel@publiekeinnovatie.nl
Robin Meertens

Robin Meertens

Functioneel applicatiebeheerder

Jong, innovatief en ambitieus. Daar staat het CPI voor en dat maakt het werken bij deze organisatie voor mij zo leuk. Mijn rol binnen het team Functioneel applicatiebeheerders is de 1e lijn coördineren en 2e lijn werkzaamheden uitvoeren. Deze rol is zowel gevarieerd als uitdagend en zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer.

robin@publiekeinnovatie.nl
Tom Scherpenisse

Tom Scherpenisse

Functioneel applicatiebeheerder

Ik werk sinds 2008 bij het CPI als functioneel applicatiebeheerder. Daarbij zorg ik onder andere voor de technische ondersteuning richting klanten omtrent de verschillende applicaties die wij in ons beheer hebben.

Wat het werk bij het CPI leuk maakt is dat het CPI een energiek, dynamisch en innovatief bedrijf is dat mooie initiatieven op de markt brengt voor de publieke sector, zowel nationaal als internationaal!

tom@publiekeinnovatie.nl

Luuk Douw

Functioneel applicatiebeheerder

Sinds eind 2016 werk ik bij het CPI als functioneel applicatiebeheerder. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het geven van technische ondersteuning aan onze gebruikers.

Het CPI is een jong bedrijf en ontwikkelt applicaties die echt iets bijdragen aan de maatschappij. Ik ben er dan ook trots op hier te mogen werken.

luuk@publiekeinnovatie.nl

Initiatieven waar we trots op zijn

“Groeien is nu doen, wat je later kan”

Ruben van den Bosch