Anouk Gommans

Directeur CPI

Ik werk graag aan resultaatgerichte initiatieven en projecten, waarbij samenwerking centraal staat. Bij het CPI worden verschillende innovaties, plannen en ideeën voortgebracht!

Mijn achtergrond bestaat uit Bedrijfskundig Management en HRM. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als directeur/manager van organisaties met een maatschappelijke doelstelling, waarvan de laatste 5 jaar als directeur van MULTIsignaal en sinds mei 2014 als directeur van het CPI. Wij werken in verschillende teams en samenstellingen en zijn allen gericht op (door)ontwikkeling, zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers en daarmee het CPI!

anouk@publiekeinnovatie.nl
Nicolette Rooimans

Nicolette Rooimans

Trainer / Adviseur

Als consultant ben ik bezig om digitale innovaties, zoals de MULTIsignaal Verwijsindex, te implementeren in het publieke domein. Daarnaast ben ik als Security Officer verantwoordelijk voor een  betrouwbare informatievoorziening richting onze klanten.

Dit krijg ik niet alleen voor elkaar, maar samen met inspirerende collega’s én klanten. Samen werken we hard aan het verbeteren van ‘de wereld’, en dat maakt het werken bij het CPI zo speciaal!

nicolette@publiekeinnovatie.nl
Marianne van Heemst

Marianne van Heemst

Officemanager

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij het CPI als officemanager. Naast de gebruikelijke kantoor- en personeelswerkzaamheden verzorg ik de website en de nieuwsbrieven.

Bij het CPI werken wij voortdurend aan nieuwe projecten. Dat maakt het werk heel gevarieerd. Het éne moment ben je aan het brainstormen over een nieuwe applicatie, het volgende organiseer je een bijeenkomst voor de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal. We werken met een kleine groep enthousiaste collega’s, waardoor iedereen erg betrokken is. Samen proberen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij, dat maakt het voor mij bijzonder.

marianne@publiekeinnovatie.nl
Sandra van der Flaes

Sandra van der Flaes

Officemanager

Ik ben werkzaam als een van de officemanagers binnen het CPI. Omdat er zo veel verschillende initiatieven en projecten onder CPI worden uitgevoerd, ben je als officemanager breed inzetbaar op verschillende gebieden, wat het werk constant interessant, leuk en uitdagend houdt.

Bij het CPI wordt iedereen, ongeacht welke functie, evenveel gewaardeerd en gemotiveerd om mee te denken hoe we gezamenlijk interne/externe processen en dienstverlening nog beter kunnen uitvoeren. Collegialiteit en klantvriendelijkheid zijn een vanzelfsprekendheid, net als onze dagelijkse inzet op alle initiatieven en projecten.

sandra@publiekeinnovatie.nl
Marcel Zwager

Marcel Zwager

Helpdeskmanager

Als Helpdeskmanager ben ik verantwoordelijk voor de helpdeskafdeling en aansturing hiervan. Goede service vinden wij belangrijk, daarmee dragen wij bij aan een positieve beleving van onze producten.

Ik rapporteer aan de klanten over de gemaakte afspraken over de te leveren diensten en producten (SLA).  Om de kwaliteit te waarborgen ben ik constant op zoek naar manieren om onze producten & diensten blijvend te optimaliseren.

Ik werk graag bij het CPI vanwege de fijne werksfeer, diversiteit aan klanten, verschillende producten (met een maatschappelijk belang), het altijd willen leveren van kwaliteit en een goede dienstverlening!

marcel@publiekeinnovatie.nl
Robin Meertens

Robin Meertens

Functioneel applicatiebeheerder

Jong, innovatief en ambitieus. Daar staat het CPI voor en dat maakt het werken bij deze organisatie voor mij zo leuk. Mijn rol binnen het team Functioneel applicatiebeheerders is de 1e lijn coördineren en 2e lijn werkzaamheden uitvoeren. Deze rol is zowel gevarieerd als uitdagend en zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer.

robin@publiekeinnovatie.nl
Tom Scherpenisse

Tom Scherpenisse

Functioneel applicatiebeheerder

Ik werk sinds 2008 bij het CPI als functioneel applicatiebeheerder. Daarbij zorg ik onder andere voor de technische ondersteuning richting klanten omtrent de verschillende applicaties die wij in ons beheer hebben.

Wat het werk bij het CPI leuk maakt is dat het CPI een energiek, dynamisch en innovatief bedrijf is dat mooie initiatieven op de markt brengt voor de publieke sector, zowel nationaal als internationaal!

tom@publiekeinnovatie.nl

Luuk Douw

Functioneel applicatiebeheerder

Sinds eind 2016 werk ik bij het CPI als functioneel applicatiebeheerder. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het geven van technische ondersteuning aan onze gebruikers.

Het CPI is een jong bedrijf en ontwikkelt applicaties die echt iets bijdragen aan de maatschappij. Ik ben er dan ook trots op hier te mogen werken.

luuk@publiekeinnovatie.nl

Manon Happee

Marketing en Communicatie

Sinds februari 2017 werk ik bij het CPI als Marketing Communicatie medewerker. Ik volg de studie Marketing of Social Business, waarbij je marketing leert toe te passen op bedrijven met een sociale doelstelling. Bij het CPI werken we aan projecten met een sociale waarde. We werken niet voor onszelf, maar om  anderen te helpen. Door mijn bijdrage aan de promotie van de Verwijsindex en het initiatief Jijmaakthetverschil, hoop ik de bekendheid te vergroten, zodat meer mensen geholpen kunnen worden!

manon@publiekeinnovatie.nl

Initiatieven waar we trots op zijn

“Groeien is nu doen, wat je later kan”

Ruben van den Bosch